LE MENU DE KYOTO

Mise en page 1

Ceviche de daurade royale

Top départ, avec un poisson cru mariné au citron vert accompagné de ses pickles, à savoir baby maïs, oignon rouge, carotte, tomate cerise et coriandre.

Ceviche with gilt-head sea bream

We get things started with raw bream marinated in lime juice, accompanied by baby sweetcorn, red onion, carrot, cherry tomato and coriander.

Plateau assortiment

A suivre, un magnifique plateau avec farandole de spring langouste yuzu, sushi daurade royale caviar, sushi thon mangue, sushi tartare de saumon, rainbow tempura et california saumon.

Mixed platter

A breathtaking platter follows, boasting spring langouste with yuzu, gilt-head bream caviar sushi, mango and tuna sushi, salmon tartare sushi, rainbow tempura and California salmon rolls.

Rainbow framboise

Pour finir, un Rainbow framboise, dont voici le secret… Un roll enroulé de lamelles de mangue renfermant des framboises fraîches et un soupçon de Nutella, le tout parsemé d’éclats de caramel !

Raspberry rainbow

The raspberry rainbow finishes the meal: a roll of mango slices hiding fresh raspberries and a hint of Nutella, topped off with pieces of caramel!

Côté vin

A savourer avec Le Must Grande Réserve Rouge.

As for the wine

We recommend your enjoy this feast with a bottle of Le Must red Grande Réserve from the Domaine la Rouillère.

Rendez-vous quartier de la Bouillabaisse à Saint-Tropez.

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