LE MENU DE BAGATELLE

Pure Saint-Tropez Août 2016

Ceviche de daurade

Le chef propose la Daurade finement taillée et assaisonnée, accompagnée de coriandre, citron vert, oignon rouge, huile d’olive et un ingrédient secret.

Sea bream ceviche

The Chef suggests the « Finely diced and seasoned tartare of sea bream, with coriander, lime juice, red onion, olive oil and one final secret ingredient”.

Denti de Méditerranée rôti au four

C’est le Denti sauvage rôtie a l’huile d’olive, accompagné d’une sauce vierge (émincés d’olives noires, purée de tomate fraîche, pignons, asperges, cébette, huile d’olive…).

Oven-roasted Mediterranean sea bream

The main is a wild Mediterranean sea bream roasted with olive oil and accompanied with a Sauce Vierge (made using minced black olives, fresh tomato purée, pine nuts, asparagus, spring onions and olive oil).

La grosse mousse au chocolat pour deux

Le vrai amateur de mousse au chocolat utilise du chocolat noir 70 % cacao, une mousse onctueuse a partager entres amis.

Chocolate mousse for two

True chocolate mousse connoisseurs use dark chocolate with 70% cocoa, creating a thick, creamy mousse to be enjoyed with friends.

Côté vin

Un menu à associer avec un Château Minuty cuvée Blanc et Or

As for the wine

This set-menu matches beautifully with a Château Minuty Cuvée Blanc et Or.

Rendez-vous route de l’Épi à Pampelonne. Pour réserver page 161

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