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C’est le nombre d’année de MATURATION DU MARC de Provence que l’on peut dénicher au sein du caveau du DOMAINE BERTAUD-BELIEU. Baptisé « Grande réserve César », ce flacon dont l’élixir est vieilli en fût de chênes, titre à 47°. Il possède une grande diversité de parfums et une belle finesse avec des notes aromatiques de pain d’épices, d’amandes caramélisées et de fruits secs. A savourer (avec modération) à l’apéritif en cocktail, en digestif, en trou « provençal », ou même avec un sorbet de raisins.

This is the number of years it takes to age Marc de Provence brandy, which can be found at the boutique and cellar of the Domaine Bertaud-Belieu wine estate. Prestigiously named the “Cesar Grand Reserve,” the elixir is aged in oak casks, and clocks in at 47%. It boasts vastly diverse aromas and a refined smoothness, with aromatic notes of gingerbread, caramelised almonds and dried fruit. To be enjoyed (responsibly) as an aperitif, in a cocktail, as an after-dinner drink, in between courses or even as an accompaniment to a grape sorbet.

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