L’Acacia

Pure-Saint-Tropez-Aout-2017-134-1

A la table gastronomique du CHÂTEAU DE LA MESSARDIÈRE, authenticité, légèreté et saveurs justes font, saison après saison, le bonheur des hôtes des dîners de l’Acacia. Le chef Bilal AMRANI cultive l’art de sublimer les meilleurs produits locaux et de saison. Il signe des assiettes contemporaines ensoleillées, présentées avec cœur par un service attentionné dirigé par David POLOMAT et sublimé par la vue de la terrasse sur la mer Méditerranée.

The gourmet restaurant l’Acacia at LE CHÂTEAU DE LA MESSARDIÈRE offers authenticity, frivolity and expertly mastered flavours season after season, much to the delight of its diners. The chef Bilal Amrani cultivates the art of bringing the best out of local and seasonal produce. He crafts contemporary, sunny dishes presented passionately and served by the attentive waiting staff headed up by David Polomat. And don’t forget the breathtaking views over the Mediterranean from the restaurant terrace.

SAINT-TROPEZ
CHÂTEAU DE LA MESSARDIÈRE
2, Route de Tahiti
Tél. 04 94 56 76 00
hotel@messardiere.com
www.messardiere.com

No Comments Yet

Comments are closed