L’Acacia

Mise en page 1

Alain LAMAISON, le nouveau chef des restaurants du CHÂTEAU DE LA MESSARDIÈRE, vous propose une cuisine d’instinct qui exalte le goût des meilleurs produits de saison. Les fabuleux poissons de Méditerranée – daurade, loup, Saint-Pierre – sont sublimés par la magie des cuissons et des assaisonnements, les viandes françaises de grande qualité sont associées à de divins accompagnements et l’épilogue sucré clôt le dîner en beauté. Pour une parenthèse gourmande d’exception. Carte et menu à partir de 70e.

Alain Lamaison, the new chef at the helm of the restaurants of Château de la Messardière, draws on his emotions and instincts to create dishes showcasing the flavours of the finest seasonal produce. Fantastic Mediterranean fish such as sea bream, sea bass, and john dory reach their full potential through the magic of seasoning and precise cooking methods. French meats of the highest quality are served with mouth-watering accompaniments, and a selection of final sweet notes rounds of the dinner perfectly. An exceptional, gourmet experience. Cart and menu from 70e.

SAINT-TROPEZ. CHÂTEAU DE LA MESSARDIÈRE
2, Route de Tahiti
Tél. 04 94 56 76 00

No Comments Yet

Comments are closed