Beefbar Hôtel Lou Pinet

Pages-de-Pure-Saint-Tropez-Aout2019-3-164

Créé à Monaco en 2005 par Riccardo Giraudi, Beefbar s’installe à l’hôtel Lou Pinet avec une carte présentant les meilleures viandes du monde, Black Angus, Wagyu WX, bœuf de Kobe aux côtés d’autres suggestions d’été fraîches et ensoleillées. Lovées dans la verdure, au cœur de la sublime pinède de l’hôtel, les tables autour de la piscine vous invitent à savourer des instants privilégiés de plaisir et d’authenticité, à l’heure du déjeuner et du dîner.

Created in Monaco in 2005 by Riccardo Giraudi, Beefbar now opens its doors at the Hôtel Lou Pinet. Its menu features the best meats in the world, such as Black Angus Prime, Wagyu WX and Kobe beef, alongside other fresh and summery dishes. In the heart of a sublime pine forest, the hotel’s restaurant has set tables by the pool as an invitation to enjoy privileged moments of pleasure and authenticity at lunch and dinner time.

SAINT-TROPEZ 70 chemin du Pinet. Tél. +33 (0)4 94 97 04 37

No Comments Yet

Comments are closed