LE MENU DU POLO 1999

Tiradito péruvien

Après huit années aux fourneaux du Maya Bay de Monaco, Jyula Németh se frotte aux saveurs d’Amérique latine avec pour commencer un duo de carpaccio de yellowtail et Saint-Jacques agrémenté de jeunes pousses de salade et de lamelles de truffe blanche, assaisonné au vinaigre de citron japonais yuzu.

Peruvian Tiradito

After working the ovens at Maya Bay in Monaco for eight years, Jyula Németh is now taking on Latin American flavours for this Peruvian starter. A double carpaccio of yellowtail and scallops, topped off with fresh salad shoots and slices of white truffle, seasoned with Japanese yuzu lemon vinegar.

Faux-filet Black Angus d’Argentine

Son faux-filet Black Angus est grillé au feu de bois. Mariné deux jours dans des épices sud américaines et fleur de sel, il est servi avec des légumes du marché et sa Sauce Chimichurri (échalote, ail, persil, sel, vinaigre de vin blanc de Mendoza, poivre, huile olive).

Argentinian Black Angus faux-filet

The Black Angus faux-filet is grilled on a wood fire, but only after being marinated for two days in South American spices and fleur de sel. Served with local vegetables and Chimichurri sauce (shallot, garlic, parsley, salt, Mendoza white wine vinegar, pepper, olive oil).

Churros à la Dulce de Leche

En dessert, pas de long discours mais un temps infini pour savourer son churros à la Dulce de Leche, avec feuilles de menthe sauvage et ananas grillé.!

Churros with Dulce de Leche

Dessert is not accompanied by long, drawn-out speeches and toasts, but instead as much time as you need to truly enjoy your churros with Dulce de Leche, accompanied by wild mint leaves and grilled pineapple.

Côté vin

Un Rouge Château de Pampelonne prend place sur la table.

As for the wine

For the wine, go for a Château de Pampelonne red to complete the spread!

Rendez-vous au POLO CLUB SAINT-TROPEZ. à Gassin.

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