Dolce Vita

Sur la terrasse, avec une vue sublime sur la baie de Pampelonne, DOLCE VITA, le restaurant de VILLA MARIE propose une cuisine de saison aux tonalités du Sud sublimée par des spécialités de poissons coquillages et crustacés de la Côte. Soupe de poissons du Golfe de Saint-Tropez, loup de Méditerranée, gamberoni servis crus, marinés et pulpe de citron de Menton… Des trésors du potager, des viandes de grande qualité et de belles notes sucrées complètent la partition gourmande. Tout en douceur.
On the terrace, with a superb view over the bay of Pampelonne, Dolce Vita—the restaurant of Villa Marie—offers seasonal cuisine with southern flavours enhanced with local fish and shellfish specialities: rock fish soup, Mediterranean sea bass, raw Gamberoni prawns and marinated lemon pulp from Menton, etc. Treasures from the vegetable garden, prime meats and beautiful sweet treats complete the gourmet menu. A smooth experience.
RAMATUELLE. VILLA MARIE. 1100 Chemin Val de Rian, Tél. 04 94 97 40 22 – www.villamarie.fr

No Comments Yet

Comments are closed